Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Afyonkarahisar'daki silahlı saldırı için 4 savcı görevlendirildi

Afyonkarahisar'da 8 kişinin öldüğü silahlı saldırı için Başsavcılık 1 başsavcıvekili ve 3 cumhuriyet savcısı görevlendirdi. Şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 06.11.2026 00:23 Meryem Velieceoğlu Okuma Süresi: 1 dk
Afyonkarahisar'daki silahlı saldırı için 4 savcı görevlendirildi
Paylaş:
N

Afyonkarahisar'da 8 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıların ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, üç ayrı noktada meydana gelen olayların soruşturulması için 1 başsavcıvekili ve 3 cumhuriyet savcısı görevlendirdi. Saldırıların şüphelisi Arif Sefa Özdemir ise yakalanarak gözaltına alındı.

BAŞSAVCILIK 4 SAVCI GÖREVLENDİRDİ

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, il merkezi, İhsaniye ilçesi ve Anıtkaya kasabasında meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili soruşturma başlattı.

Başsavcılık, 8 kişinin yaşamını yitirdiği olayların araştırılması için 1 başsavcıvekili ve 3 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı.

Toplam 4 savcının görev aldığı soruşturma sürüyor.

ÜÇ AYRI NOKTADA 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Afyonkarahisar'da 5 Kasım'da üç farklı noktada peş peşe silahlı saldırılar meydana geldi.

İl merkezi, İhsaniye ilçesi ve Anıtkaya kasabasında yaşanan olaylarda 8 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
6 Kasım 2026 Resmi Gazete kararları neler? İşte tam liste
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
6 Kasım 2026 Resmi Gazete kararları neler? İşte tam liste
WhatsApp
İhbar Hattı