Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ankara Gölbaşı'nda 170 bin liralık hırsızlık: Şüpheli tutuklandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kilitli olmayan bir eve girerek yaklaşık 170 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalan şüpheli, Konya'ya gitmek üzereyken yakalandı. Hamile olduğu öğrenilen şüphelinin 152 suç kaydı ve 260 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

GÜNDEM 26.09.2026 08:52 Güncelleme: 26.09.2026 08:58 Bora Toprak Kasapoğlu 79 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ankara Gölbaşı'nda 170 bin liralık hırsızlık: Şüpheli tutuklandı
Paylaş:
N

Gölbaşı'nda 21 Eylül'de meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi, polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Güvenlik incelemelerinde şüphelinin tanınmamak için çarşaf giyip şapka taktığı ve olayın ardından kıyafetlerini değiştirdiği belirlendi.

EVE ÇARŞAF VE ŞAPKAYLA GELDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri şüphelinin kimliğini tespit etti.

Hamile olduğu öğrenilen kadın şüphelinin, tanınmamak amacıyla çarşaf giyip şapka takarak olay yerine geldiği belirlendi. Şüphelinin kapısı kilitlenmemiş eve girerek yaklaşık 170 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çaldığı tespit edildi.

PARKTA KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Hırsızlığın ardından bölgeden ayrılan şüphelinin bir parkta üzerini değiştirdiği belirlendi.

Ardından taksiye binen şüphelinin bölgeden uzaklaştığı tespit edildi. Polis ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucunda şüpheliyi otobüsle Konya'ya gitmek üzereyken yakaladı.

MAHKEME TUTUKLADI

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

152 SUÇ KAYDI, 260 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Şüphelinin yapılan incelemesinde hırsızlık suçundan 152 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Şüphelinin ayrıca hakkında 260 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Yavuzyılmaz iktidara seslendi: Emeklinin çığlığını daha ne kadar duymazdan geleceksiniz?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yavuzyılmaz iktidara seslendi: Emeklinin çığlığını daha ne kadar duymazdan geleceksiniz?
WhatsApp
İhbar Hattı