Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Çiftçi’den net mesaj: Hepsi yakalanacak

İstanbul Beşiktaş’ta polis noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, saldırganlarla bağlantılı 2 kişinin daha yakalandığını açıkladı.

GÜNDEM 07.04.2026 19:20 Melisa Altuntaş 336 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Çiftçi’den net mesaj: Hepsi yakalanacak
Paylaş:
N

Bakan Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıya ilişkin soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişilerle bağlantılı olduğu değerlendirilen şüphelilerin gözaltına alındığı ifade edildi.

3 SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Olayda güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle 3 saldırgan etkisiz hale getirilirken, çatışma sırasında yaralanan 2 polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

“ARKA PLAN TÜM YÖNLERİYLE ARAŞTIRILIYOR”

Çiftçi, saldırının arka planı, faillerin bağlantıları ve olası örgütsel ilişkilerin tüm boyutlarıyla incelendiğini vurgulayarak, olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

“HİÇBİR YAPI AMACINA ULAŞAMAYACAK”

Bakan Çiftçi açıklamasında şu mesajı verdi:

“Milletimizin huzurunu hedef alan hiçbir girişim, devletimizin sarsılmaz iradesi karşısında başarılı olamayacaktır.”

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Yetkililer, saldırıyla bağlantılı tüm unsurların tespit edilerek adalet önüne çıkarılması için sürecin kesintisiz sürdüğünü belirtti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Lider Galatasaray sahne alıyor: Rakip Kocaelispor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lider Galatasaray sahne alıyor: Rakip Kocaelispor
WhatsApp
İhbar Hattı