Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Fidan: Daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalıştıklarını belirtti.

GÜNDEM 29.10.2026 10:35 Mustafa Atabey Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Fidan: Daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz
Paylaş:
N

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

“AYNI İNANÇ VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bakan Fidan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Fidan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin yeni yaşında aynı inanç ve kararlılıkla gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışmaya devam ediyoruz.”

ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANLARINI ANDI

Fidan, mesajında Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Milli Mücadele’nin kahramanlarını ve Cumhuriyet’e emek verenleri de andı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını ve Cumhuriyetimize emek verenleri rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ABD'de laboratuvar yangını! Acil durum ilan edildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ABD'de laboratuvar yangını! Acil durum ilan edildi
WhatsApp
İhbar Hattı