Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Berhan Şimşek’ten şiddet gördüğünü anlatan Özlem Şanver: “Görmediğiniz kısım çok daha korkunçtu”

Berhan Şimşek’in şiddet uyguladığı görüntülerin ardından Özlem Şanver konuştu. Şanver, 9,5 yıllık ilişkilerinde yaşadıklarını anlattı.

GÜNDEM 14.09.2026 10:17 Güncelleme: 14.09.2026 10:57 Nahibe Demirel 109 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Berhan Şimşek’ten şiddet gördüğünü anlatan Özlem Şanver: “Görmediğiniz kısım çok daha korkunçtu”
Paylaş:
N

Berhan Şimşek’in Özlem Şanver’e şiddet uyguladığı anlara ilişkin görüntülerin gündeme gelmesinin ardından Şanver, 9,5 yıllık ilişkileri boyunca yaşadıklarını anlattı. Görüntülere yansımayan anlarda yaşananların daha ağır olduğunu söyleyen Şanver, daha önce de şiddete maruz kaldığını belirtti.

“GÖRMEDİĞİNİZ KISIM ÇOK DAHA KORKUNÇTU”

Şanver, görüntülere yansıyan olay öncesinde Şimşek’in şoförüyle ilgili bir tartışma yaşandığını anlattı. Tartışma sırasında plastik bir saklama kabı fırlattığını ancak kabın Şimşek’e isabet etmediğini söyledi.

Olayın devamında yaşadıklarını anlatan Şanver, güvenlik kamerasının yalnızca dışarıdaki anları kaydettiğini belirterek içeride boğazının sıkıldığını, tokatlandığını, televizyonun kırıldığını ve kahvenin duvara fırlatıldığını söyledi. Şanver, “Görmediğiniz kısım çok daha korkunçtu ve iç acıtıcıydı” ifadelerini kullandı.

2021 YILINDA DA ŞİKÂYETÇİ OLMUŞTU

Şanver’in şiddet iddiaları son olayla sınırlı değil. Şanver, 2021 yılında da Şimşek’ten şiddet gördüğünü, bu olayın ardından darp raporu aldığını ve şikâyetçi olduğunu söyledi.

Basına yansıyan önceki haberlerde de Şanver’in 22 Ekim 2021 tarihli polis ifadesinde fiziksel şiddet, hakaret ve tehdit iddialarında bulunduğu aktarıldı.

NİSAN AYINDA MAHKEMEYE BAŞVURDU

Şanver, Nisan 2026’da fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını belirterek 6284 sayılı Kanun kapsamında koruma talebiyle mahkemeye başvurdu.

İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi, başvurunun ardından Berhan Şimşek hakkında iki aylık uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararı verdi. Tedbirlerin süresi 29 Haziran’da iki ay daha uzatıldı.

ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Eylül ayında ise Şanver ile Şimşek arasında yaşanan olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri kamuoyuna yansıdı. Şanver, daha sonra yaptığı açıklamada söz konusu görüntülerin Haziran 2025’e ait olduğunu belirtti.

Görüntülerin yayımlanmasının ardından Berhan Şimşek, hakkındaki davalar sonuçlanana kadar CHP MYK üyeliği ve genel başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Şimşek, görüntülerle ilgili yaptığı açıklamada bunların gerçeği yansıtmadığını savundu.

“SUSA SUSA BUGÜNLERE GELDİK”

Şanver, kendisine Şimşek’e “kumpas kurduğu” ve onu itibarsızlaştırmak istediği yönünde suçlamalar yöneltildiğini de belirterek bunları reddetti.

Yaklaşık dokuz yıldır evlerinde kamera bulunduğunu söyleyen Şanver, görüntüleri Şimşek’i itibarsızlaştırmak amacıyla biriktirmediğini ifade ederek, “Susa susa bugünlere geldik” dedi.

EKONOMİK ŞİDDET İDDİASI

Şanver, ilişki boyunca ekonomik şiddete de maruz kaldığını ileri sürdü. Çalışmasının istenmediğini ve parasız bırakıldığını savunan Şanver, ayda 20 bin TL ile geçinmesinin beklendiğini söyledi.

Şanver ayrıca Şimşek’in görüntülerin ilk kez basına yansımasının ardından kendisini telefonla aradığını öne sürdü. Bu görüşmede Şimşek’in kendisine “Biliyor musun müşterim arttı, kadınlar şiddetten hoşlanıyormuş” dediğini aktardı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Abdulkadir Selvi: Öcalan’a yapıldığı iddia edilen ev çalışma mekânı olarak kullanılıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Abdulkadir Selvi: Öcalan’a yapıldığı iddia edilen ev çalışma mekânı olarak kullanılıyor
WhatsApp
İhbar Hattı