Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Kumyol Caddesi’ndeki bir iş merkezinde yaşanan saldırının ardından kaçan şüpheli, bölgeye yönlendirilen ekiplerin müdahalesiyle yakalandı. İki polisi şehit eden saldırganın etkisiz hâle getirildiği anlar, çevredeki güvenlik kameraları ile vatandaşların cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
SALDIRGAN YARALI HALDE YAKALANDI
Ekiplerin müdahalesi sırasında yaralanan saldırgan, gözaltına alındıktan sonra ilk olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
YAKALANMA ANI KAMERALARA YANSIDI
Görüntülerde, saldırganın ekiplerce etkisiz hâle getirildiği ve bölgede yoğun güvenlik önlemi alındığı anlar yer aldı. Olay sonrası çevredeki iş yerleri ve vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler soruşturma dosyasına girdi.
VALİ SOYTÜRK BÖLGEDE İNCELEME YAPTI
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, saldırının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Soytürk, Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten’den bilgi aldıktan sonra Çorlu Devlet Hastanesi’ne geçerek yetkililerle görüştü.