Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan Türk hacılarla telefonda görüşerek bayramlarını kutladı. Erdoğan, hacılara “Allah kabul etsin” diyerek dua ve iyi dileklerini iletti.
ERDOĞAN HACILARA TELEFONLA SESLENDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hac ibadeti için kutsal topraklarda bulunan Türk hacılarla telefon aracılığıyla görüştü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türk hacılarla bir araya geldiği sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak hacıların selamını iletti.
“ALLAH KABUL ETSİN” MESAJI
Bakan Kurum’un, “Burada 300’e yakın hacımız var, seslenmek ister misiniz?” sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan telefondan hacılara hitap etti. Erdoğan, “Allah kabul etsin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bütün hacı kardeşlerime de şahsım, milletim adına çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
HACILARDAN ALKIŞLI KARŞILIK
Hacıların bayramını da kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim nice bayramlara hayırlısıyla kavuştursun” dedi. Kutsal topraklarda bulunan Türk hacılar, kendilerine telefondan seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlarla karşıladı.