Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Darıca'da korkunç olay: 3 kardeşin cesetleri bulundu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahilde 3 kardeşin cesetleri bulundu. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

GÜNDEM 21.08.2026 17:58 Güncelleme: 21.08.2026 18:05 Dicle Toğal 111 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Darıca'da korkunç olay: 3 kardeşin cesetleri bulundu
Paylaş:
N

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 3 kardeşin cesetlerinin sahilde bulunması üzerine Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamada bulundu. Başsavcılık, olayın tüm yönlerinin aydınlatılması için soruşturmaların titizlikle sürdüğünü kaydetti. Dün, Cevher Dudayev Parkı'nın sahil bölümünde kayalıklarda bir kadın ile 15 yaşında bir kız çocuğu ve 17 yaşında bir erkek çocuğunun cansız bedenleri bulundu. Yapılan parmak izi incelemeleri, cesetlerin 24 yaşındaki G.S., 15 yaşındaki B.S. ve 17 yaşındaki M.A.S. adlı kardeşlere ait olduğunu ortaya çıkardı.

OLAY NASIL GELİŞTİ

Açıklamada, olay öncesinde üç kardeşin birlikte bulunduklarına dair görüntü kayıtlarının tespit edildiği belirtildi. Ayrıca, olayla ilgili ele geçirilen cep telefonları ve bilgisayarların da incelemeye alındığı kaydedildi. Geçtiğimiz gün, Cevher Dudayev Parkı mevkisindeki sahilde hareketsiz halde bulunan cesetleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmişti. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri sevk edilmişti.

ÖN OTOPSİ SONUÇLARI

Ekipler, yaptıkları kontrolde üç kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kayıp olan B.S.'nin cesedine de ulaşıldı. Cesetler, otopsi ve kimlik tespiti için Gebze Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ön otopsi raporuna göre, cesetlerde darp ya da benzeri bir iz bulunmadığı belirtildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Filistin topraklarındaki işgale karşı 7 ülke harekete geçti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Filistin topraklarındaki işgale karşı 7 ülke harekete geçti
WhatsApp
İhbar Hattı