Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Erdoğan Filenin Sultanları’nı ağırladı: Yatırımların karşılığını görüyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları ile Akdeniz Oyunları şampiyonu milli voleybolcuları Külliye’de kabul etti.

GÜNDEM 08.09.2026 18:39 Güncelleme: 08.09.2026 18:52 Dicle Toğal 117 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Erdoğan Filenin Sultanları’nı ağırladı: Yatırımların karşılığını görüyoruz
Paylaş:
N

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa ve Akdeniz Oyunları’nda şampiyonluk yaşayan milli voleybolcularla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Kabulde Türk voleyboluna önemli başarılar kazandıran sporcular yer alırken Erdoğan, spora yönelik yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FİLENİN SULTANLARI BEŞTEPE’DE

Trendyol 2026 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Programa Akdeniz Oyunları’nda şampiyon olan milli voleybolcular da katıldı. Erdoğan, “Voleybol başta olmak üzere spora yaptığımız devasa yatırımların karşılığını görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

KABULDE BAK VE ÜSTÜNDAĞ DA YER ALDI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen kabulde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ da hazır bulundu. Erdoğan’ın açıklamasında, özellikle voleybolda elde edilen başarıların spora yapılan yatırımların karşılığı olduğuna yönelik vurgu öne çıktı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Erdoğan: Evlatlarımız için çalışmayı sürdüreceğiz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erdoğan: Evlatlarımız için çalışmayı sürdüreceğiz
WhatsApp
İhbar Hattı