Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Erdoğan’ın New York mesaisi sona erdi: İstanbul’a hareket etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 81. Genel Kurulu ve çeşitli temasları kapsamında bulunduğu New York’taki programlarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.

GÜNDEM 24.09.2026 07:22 Güncelleme: 24.09.2026 07:42 Dicle Toğal 128 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Erdoğan’ın New York mesaisi sona erdi: İstanbul’a hareket etti
Paylaş:
N

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği ABD’den ayrıldı. Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan “TUR” uçağı New York’tan İstanbul’a hareket etti.

ERDOĞAN NEW YORK’TAN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’deki programlarının ardından John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’na geçti. Erdoğan’ı burada Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Yıldız, Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve New York Başkonsolosu Büyükelçi Muhittin Ahmet Yazal ile diğer ilgililer uğurladı.

BM GENEL KURULU İÇİN ABD’DEYDİ

Erdoğan, Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla New York’a gitmişti. ABD’deki programlarının tamamlanmasının ardından dönüş yolculuğu başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dönüş yolculuğunda eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet de eşlik etti. Erdoğan ve beraberindekiler İstanbul’a hareket etti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sam Altman'dan BMGK'de yapay zekâ uyarısı: "Bir yol ayrımındayız"
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sam Altman'dan BMGK'de yapay zekâ uyarısı: "Bir yol ayrımındayız"
WhatsApp
İhbar Hattı