Galatasaray, kanat transferi için Rafael Leao’yu yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin Portekizli futbolcunun kulübü Milan ile bonservis görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.
LEAO İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇİLDİ
Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken Rafael Leao için yeniden girişim başlatıldı. Sarı-kırmızılı yönetimin, 27 yaşındaki futbolcuya daha önce yıllık 12 milyon avro garanti ücret teklif ettiği ve oyuncuyla bireysel şartlarda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı aktarıldı.
MILAN 50 MİLYON AVRO İSTİYOR
Transferdeki en önemli konu ise bonservis bedeli olarak öne çıkıyor. Milan’ın Rafael Leao için 50 milyon avroluk talebinde indirim yapmadığı belirtilirken, Galatasaray’ın teklifini 40 milyon avroya kadar yükselttiği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların bonservis bedelini taksitler halinde ödeme seçeneğini de değerlendirdiği kaydedildi.
ASTON VILLA DA DEVREDE
Rafael Leao transferinde Galatasaray’ın yanı sıra İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın da temaslarda bulunduğu belirtildi. Galatasaray ile Milan arasındaki bonservis görüşmelerinin sürdüğü aktarıldı.