Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İstanbul su kesintisi 21 Ekim 2026: 3 ilçede 11 saatlik kesinti

İstanbul’da 21 Ekim 2026 Çarşamba günü Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde planlı su kesintileri uygulanacak. İSKİ, 9 mahalleyi etkileyecek kesintilerin saat 10.00’da başlayacağını ve 21.00’de sona ermesinin beklendiğini açıkladı. Peki, İstanbul’da bugün hangi mahallelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek? İşte 21 Ekim İSKİ su kesintisi programı ve tahmini su verme saatleri…

GÜNDEM 21.10.2026 09:23 İlayda Arslan Okuma Süresi: 1 dk
İstanbul su kesintisi 21 Ekim 2026: 3 ilçede 11 saatlik kesinti
Paylaş:
N

İstanbul'da 21 Ekim Çarşamba günü su kesintisi yaşanacak ilçeler ve suların ne zaman geleceği araştırılıyor. 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından açıklanan programa göre altyapı çalışmaları nedeniyle Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy'deki bazı mahallelere 11 saat boyunca su verilemeyecek.

21 EKİM İSTANBUL'DA HANGİ MAHALLELERDE SU KESİNTİSİ VAR?

İSKİ'nin duyurusuna göre Başakşehir ilçesinde Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Esenyurt ilçesinde ise Orhangazi Mahallesi kesintiden etkilenecek.

Arnavutköy'de Ömerli, Deliklikaya, Hastane, Hadımköy, Yassıören, Yeşilbayır ve Dursunköy mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.

Böylece üç ilçede toplam 9 mahalle planlı kesinti programında yer alıyor.

İSTANBUL'DA SULAR SAAT KAÇTA GELECEK?

Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy'de 21 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da başlaması planlanan su kesintisinin saat 21.00'de sona ermesi öngörülüyor.

İSKİ'nin açıklamasına göre kesinti, altyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgelere yeniden su verilmesi planlanıyor.

İSKİ 21 EKİM SU KESİNTİSİ NASIL SORGULANIR?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, İSKİ Arıza Kesinti sayfasından ilçe ve mahalle bazında güncel kesinti bilgilerini kontrol edebiliyor.

Su kesintilerinin nedenleri, başlangıç saatleri ve tahmini bitiş zamanları hakkında ALO 185 çağrı hattından da bilgi alınabiliyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İstanbul'da selin sigorta faturasının 4,5 milyar lirayı aştığı tahmin ediliyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'da selin sigorta faturasının 4,5 milyar lirayı aştığı tahmin ediliyor
WhatsApp
İhbar Hattı