Akşener’den ‘Porsche’ çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenmeyen gençlere ilişkin sözlerini eleştirerek, “Bu gençler Porsche ile gezmiyor” dedi.
 Tarih: 14-01-2020 10:53:48   Güncelleme: 14-01-2020 12:12:48
Akşener’den ‘Porsche’ çıkışı

Akşener, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), partisinin grup toplantısında konuştu.

AK Parrti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen İYİ Parti lideri, hafta sonu partisinin Kalkınma Politikaları Başkanlığı’nın Kanal İstanbul ile ilgili analizlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Akşener, “Milletin bir ihtiyacını bu proje karşılıyor mu? Hayır. Sanayi üretimini artıracak bir destek veriyor mu? Hayır. Mal ve hizmet akışını artıracak mesafeyi kısaltacak bir proje mi? Hayır. Hazine'den gemi geçiş garantisi verecekler. O devasa inşaatın parası bizlerin sırtına yıkılacak. Biz bu resmi daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde gördük” ifadelerini kullandı.

LİBYA’YA ASKER GÖNDERME

Türkiye’nin Libya’ya asker göndermesi için TBMM’den geçirilen tezkere de Akşener’in gündemindeydi. Tezkerenin çıkmaması için kendilerini dinletemediğini söyleyen Akşener, Erdoğan’ın Putin ve ABD tarafından ikna edildiğini belirtti.

Akşener, “Kendi ülkesini dinlemeyen biri bir gün ABD'den ertesi gün Rusya'dan gelenlerin dediklerini anında anlıyor. Gözü kulağı milletine kapalı ama çıkıp yerli ve milli olmaktan bahsedebiliyor. Milletine sırtını dönmüş, elalemin dediğinin peşinden koşuyorlar” dedi.

EVLENMEYEN GENÇLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evlenmeyen gençlere ilişkin sözlerini eleştirdi ve şöyle konuştu:

"Sorarım sana ekonominin hali ortadayken gençler neye güvenip de evlenecek? Öyle bir Türkiye yok Sayın Erdoğan. Bu gençler Porsche ile gezmiyor. Bu gençler yatlarda, villalarda, yüzme havuzlarında resim paylaşamıyor. Babasının annesinin biriktirdiği üç kuruştan harçlık almaktan mahçup olmuş bir gençlik var. Neden evlenmiyormuş! İş buldun da evlenmiyorlar mı! Karınlarını doyurdun da onlar ben de evlenirim evlatlarımı büyütürüm demediler mi. Bu işin sorumlusu sizsiniz. Ayıptır ayıp. "

PAHALI MARKA PORSCHE

Porsche, dünyaca ünlü ve lüks segmente giren bir otomobil markası. En pahalı otomobiller içinde yer alıyor. Porsche firmasının sahibi günümüzde Volkswagen firması’dır. Hisselerinin %49’unu 2009 yılında bu Alman devine satan Porsche’nin sahipleri bu satışı yaparken kalan %51’i de 2012 yılında devretmek üzere anlaşmışlardır.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI