Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Özel’den Kılıçdaroğlu çıkışı: Telefonu kapalıydı

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’na dönüş yaptığını ancak ulaşamadığını belirterek, “Telefonu açık olursa ya da o ararsa görüşürüz” dedi.

GÜNDEM 22.05.2026 18:27 Dicle Toğal 73 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Özel’den Kılıçdaroğlu çıkışı: Telefonu kapalıydı
Paylaş:
N

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun CHP Genel Merkezi’ndeki ziyaretinin ardından kameraların karşısına geçti. Mutlak butlan kararının gölgesinde yapılan görüşme sonrası Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile temas kurma girişimine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP’DE TELEFON TRAFİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Özel, önceki gün Kılıçdaroğlu’ndan gelen aramaya dönüş yaptığını ancak kendisine ulaşamadığını söyledi. CHP lideri, “Kılıçdaroğlu’na dönüş yaptım ancak telefonu kapalıydı. Telefonu açık olursa ya da o ararsa görüşürüz” dedi.

BAHÇELİ SORUSUNA KISA YANIT

Özel’e, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kılıçdaroğlu feragat etmelidir” açıklaması da soruldu. Özel, bu konuda değerlendirmeyi Kılıçdaroğlu’nun yapması gerektiğini belirterek, “Ona dair açıklama yapması gereken Kemal Kılıçdaroğlu’dur” yanıtını verdi.

DERVİŞOĞLU’NDAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

Dervişoğlu ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada sürece ilişkin sert ifadeler kullandı. Dervişoğlu, “Eğer böylesine bir kritik süreçte ilk planlanmış ziyaret sayın Cumhurbaşkanı ve sayın devlet Bahçeli’ye yapılacaksa o zaman şunu düşünmek lazım bu iktidar ‘nasıl, neden ve kimler tarafından 25 yıldır iş başında tutuluyor’ bu sorunun cevabının hem medyadaki arkadaşlarımız hem siyaset sahnesindeki arkadaşlarımız tarafından doğru verilmesi lazım” dedi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Mutlak butlan kararı sonrası piyasalarda deprem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mutlak butlan kararı sonrası piyasalarda deprem
WhatsApp
İhbar Hattı