Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Özgür Özel, börek ikramını reddettiği kadınla kahvaltıda buluştu

Bursa ziyaretinde kendisine uzatılan börek ikramını o sırada kabul etmeyen YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, ertesi sabah aynı kadınla kahvaltıda buluşarak börek yedi.

GÜNDEM 19.09.2026 11:06 Gaye Günel 102 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Özgür Özel, börek ikramını reddettiği kadınla kahvaltıda buluştu
Paylaş:
N

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Bursa programı sırasında kendisine börek ikram eden bir kadınla yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. Özel, ikramı o sırada kabul etmezken, ertesi sabah kadınla kahvaltıda bir araya gelerek börek yedi. 

BÖREK İKRAMINI O SIRADA KABUL ETMEDİ

Özel, Bursa programı kapsamında Mustafa Bozbey’i cezaevinde ziyaret etti, Ulu Cami’de cuma namazını kıldı ve Fadıllı Mahallesi’nde incir üreticileriyle buluştu. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki yürüyüşe katıldı.

Yürüyüş sırasında elinde börek tepsisiyle yanına gelen bir kadın, Özel’e “Başkanım, börek istemişsiniz.” dedi. Özel, “Gözünü seveyim, burada börek mi yiyeceğim? Yarın sabah. Burada olacak iş mi ya? Tövbe tövbe” sözleriyle karşılık verdi.

ERTESİ SABAH AYNI MASADA BULUŞTULAR

Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Özel, ertesi sabah börek ikram eden kadınla kahvaltıda bir araya geldi.

Partililerin de katıldığı kahvaltıda börek yiyen Özel, önceki gün yaşanan anları anlatırken, “Çığlık çığlığa koştu. Elinde tepsi börek. E ne yapacağım dedim. Bir de sabah daha iyi oluyor börek” ifadelerini kullandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Adalara yerleşene para desteği: Program gelecek ay başlıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Adalara yerleşene para desteği: Program gelecek ay başlıyor
WhatsApp
İhbar Hattı