Siirt’in Şirvan ilçesi Belediye Başkanı Necat Cellek’ten acı haber geldi. İstanbul’da tedavi altında bulunan Cellek, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Bir süredir İstanbul’daki bir hastanede tedavi gören 60 yaşındaki Necat Cellek’in durumu ağırlaştı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonuç vermedi ve Cellek hayatını kaybetti.
ŞİRVAN’DA BÜYÜK ÜZÜNTÜ
Belediye Başkanı Cellek’in vefat haberi, ailesi, yakınları ve Şirvanlılar arasında büyük üzüntüye yol açtı. Cenaze programına ilişkin ayrıntıların daha sonra açıklanması bekleniyor.
AK PARTİ’DEN TAZİYE MESAJI
AK Parti Siirt İl Başkanlığı, “Ömrünü Şirvanımıza ve milletimize hizmete adamış kıymetli Başkanımıza Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere sevenlerine, Şirvanlı hemşehrilerimize ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin.” açıklamasını yaptı.