Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Taraftar grubu lideri Muzaffer Şirin'in test sonucu belli oldu

İstanbul'da gözaltına alınan Muzaffer Şirin'in uyuşturucu testi olumlu sonuçlandı. Şirin'e yönelik soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM 18.08.2026 18:42 Güncelleme: 18.08.2026 18:52 Dicle Toğal 69 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Taraftar grubu lideri Muzaffer Şirin'in test sonucu belli oldu
Paylaş:
N

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Muzaffer Şirin'in uyuşturucu testi pozitif çıktı. Şirin hakkında, "ev hapsi" ve "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol kararı alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

UltraAslan taraftar grubu lideri olarak bilinen Muzaffer Şirin hakkında, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Başsavcılığın Yasa Dışı Bahis ve Spor Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma sürmekte. Soruşturma kapsamında Şirin'den kan ve kıl örnekleri alınmıştı.

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, şüpheli Şirin'in saçındaki sentetik uyuşturucu maddelerin tespit edildiği ifade edildi. 6222 sayılı Kanun'un 14. ve 15. maddelerine dayanan suçlamalarla hakkında gözaltı kararı verilmişti.

ŞİRİN'İN ADLİ SÜRECİ

Şirin, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Burada, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymak" ve "ruhsatsız silah ve mermi bulundurma" gibi suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Aynı zamanda, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında sosyal medya beyanları ile müsabakaların düzenini bozma ve usulsüz seyirci girişi suçlamaları da gündeme getirildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheli hakkında, adli kontrol tedbirleri uygulanması talepleri karara bağlandı. Mahkeme, Muzaffer Şirin için "ev hapsi" ve "yurt dışına çıkış yasağı" kararlarını verdi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TFF, 1. hafta sonrası 13 takımı PFDK'ya sevk etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
TFF, 1. hafta sonrası 13 takımı PFDK'ya sevk etti
WhatsApp
İhbar Hattı