Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 64 ilde yaklaşık 20 bin konutu başvuru ve kura şartı olmadan satışa çıkarıyor. Satışlar 15 Haziran Pazartesi başlayacak ve vatandaşlar peşin veya taksitli ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek.
SATIŞLAR 15 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Başvuru için ikamet, gelir veya ön başvuru şartı bulunmuyor. Sadece başvuru sahibinin T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması ve kendisi ile eşinin üzerine kayıtlı konutun olmaması yeterli.
ÖDEME SEÇENEKLERİYLE ESNEKLİK
Konutlar peşin alımlarda yüzde 25 indirimli, taksitli alımlarda 72 aya kadar vade ve ek indirim avantajı sağlanıyor. Ödemeler, banka şubelerinde yapılacak ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacak.
EN FAZLA KONUT BURSA’DA
Kampanyada en çok konut Bursa’da satışa sunulacak. Bursa 2.190, Ankara 2.062, Hatay 1.238, Kahramanmaraş 1.073 ve Malatya 1.000 konutla öne çıkıyor. Bazı konutlar hemen teslim edilirken, diğerleri sözleşme tarihinden itibaren 48 ay içinde teslim edilecek.