anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Klopp: Umurumda değil!

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, “Ferguson ile kıyaslanıyorum diye heyecanlanmıyorum. Bu tür şeyler umurumda değil” dedi.
 Tarih: 18-01-2020 14:36:12
Klopp: Umurumda değil!

Klopp, Manchester United maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında,Liverpool taraftarını Manchester United'ın Sir Alex Ferguson ile Premier Lig'de uzun süre kurduğu hegemonyanın aynısını tekrar edemeyecekleri konusunda uyardı.

Alman çalıştırıcı, Manchester United'ın Ferguson ile aldığı 13 Premier Lig şampiyonluğu sürecinin günümüzde tekrarının mümkün olmadığını belirterek şöyle söyledi:

"Dürüst olmak gerekirse Manchester United'ın kurduğu hegemonyanın seviyesinin bir benzerini yapmamızın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Artık birçok takımın finansal güce bağlı olarak  farklı şeyler için rekabet etmesi daha muhtemel."

Klopp, kendisi ile Sir Alex Ferguson arasında yapılan kıyaslamalarla ilgilenmediğini ifade ederek devam etti:

"Böyle şeylere dikkat etmiyorum. Ferguson ile kıyaslanıyorum diye heyecanlanmıyorum. Bu tür şeyler umurumda değil. 2011'de Dortmund'dayken şaşırtıcı şekilde iyi olduğumuz zaman böyle bir şey yaşamıştım. Ne tür kıyaslamalar yapılırsa yapılsın, bunları kariyerim bittikten çok uzun süre sonra düşüneceğim. Bunlar ne beni ne de oyuncularımı etkileyen şeyler."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI