anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Üniversiteler eğitime ara verdi

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verirken Bahçeşehir Üniversitesi ise eğitime online eğitime geçeceğini açıkladı.
 Tarih: 11-03-2020 13:50:57
Üniversiteler eğitime ara verdi



İlk koronavirüs vakasının teslim edilmesinin ardından okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili tüm gözler Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından saat 16.30'da yapılacak açıklamaya çevrilmişken iki üniversiteden tatil kararı geldi. Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verirken Bahçeşehir Üniversitesi ise eğitime online olarak devam edeceğini açıkladı.

KADİR HAS'TA EĞİTİME ARA

İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görüldüğünün açıklanmasının ardından eğitime ara verdi. Üniversite yönetiminin öğrenciler ve çalışanlarla paylaştığı e-posta'da, 6-10 Nisan arasında yapılacak bahar dönemi yarı yıl tatilinin, koronavirüs tedbiri nedeniyle bugün öğleden itibaren başlayarak 20 Mart'a kadar süreceği belirtildi. Açıklamada derslerin 23 Mart Pazartesi başlayacağı aktarıldı.

BAHÇEŞEHİR'DEN ONLİNE DERS

Öte yandan, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerin ve akademisyenlerin kampüse gelmemesi, derslere evden online canlı yayınla katılması kararı aldı. Karar, öğrencilere ve akademik kadroya da bildirildi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI