anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kılıçdaroğlu: Zor bir süreç

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen depreme ilişkin "Zor bir süreç yaşıyoruz" dedi.
 Tarih: 25-01-2020 19:54:39
Kılıçdaroğlu: Zor bir süreç

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara'dan geldiği İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.

Depremle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, iki genel başkan yardımcısını Malatya ve Elazığ'ya gitmesi için görevlendirdiğini açıkladı.

Bu sabah İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının bölgeye hem yardım hem de araç gönderdiğini aktaran Kemal Kılıçdaroğlu, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesine gittiğini belirterek, şunları dile getirdi:

"Tabii zor bir süreç yaşıyoruz. Beni bu süreç içerisinde duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermeleridir. Bu, tasada ve kıvançta beraber olmanın bütün güzelliklerini gösteriyor bize.”

Bir gazetecinin "Siz de deprem bölgesine gidecek misiniz?" şeklindeki sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu, "Tabloya bakacağız. Saat saat arkadaşlar bilgi veriyor. Elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya çalışıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI