anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Oynasa da olay oynamasa da

İki Güney Koreli futbolseverin Juventus'un sezon öncesi hazırlık maçına Cristiano Ronaldo'nun çıkmaması nedeniyle açtıkları davada, mahkeme, taraftarlara tazminat ödenmesine karar verdi.
 Tarih: 04-02-2020 15:18:32
Oynasa da olay oynamasa da

Güney Koreli futbolseverler, İtalya Serie A liginin devi Juventus'un geçen yıl Seul'de oynadığı sezon öncesi hazırlık maçına dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun çıkmamasından duydukları hayalkırıklığını yargıya taşıdı.

Seul'un batısındaki Inçeon'da bölge mahkemesi, maçı organize eden The Fasta Inc. isimli yerel şirketin iki davacının her birine 312.43 ABD doları ödemesine karar verdi. 

Davacıların şikayet başvurusunda, Temmuz 2019'da oynanan maçla ilgili The Fasta Inc'in verdiği reklamlarda, Ronaldo'nun en az 45 dakika sahada top koşturacağının söylendiği, ama Portekizli yıldızın bütün maç yedek kulübesinde oturduğu belirtildi.

Mahkeme kararına göre The Fasta Inc. bilet başına 59 dolar, bilet başına komisyon ücreti 0.85 dolar ve her bir davacının çektiği manevi acıya karşılık 253 dolar ödeyecek.

Kararı gazetecilere aktaran avukat Kim Min-ki, maçla ilgili açılmış başka davalar bulunduğunu ve kendisinin 87 davacıyı daha temsil ettiğini söyledi.

The Fasta Inc'in websitesi bugün devre dışı bırakılırken, şirket yöneticileri de telefon aramalarına yanıt vermedi.

  Kaynak: Sputnik
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI