anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Aşı olan milletvekili, korona virüse yakalandı

Gaziantep’te 14 Ocak’ta ilk doz yeni tip korona virüs aşısı olan MHP’nin doktor milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’ın Covid-19 testi pozitif çıktı.
 Tarih: 04-02-2021 00:44:18
Aşı olan milletvekili, korona virüse yakalandı

 

MHP Milletvekili Muhhittin Taşdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Özel bir hastanede tedavisi süren Taşdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Taşdoğan, mesajında, "Düzenli olarak yaptırmakta olduğum Covid-19 testi bugün pozitif çıkmıştır. Hastanede izolasyon altında, tedavime devam edilmektedir. Sağlık durumum genel olarak iyidir. Dualarınızı bekliyorum. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin" ifadelerini kullandı.

Taşdoğan, Gaziantep’te 14 Ocak’ta başlayan aşılamalar kapsamında Abdülkadir Devlet Hastanesi’nde ilk doz korona virüs aşısını yaptırmıştı. Taşdoğan, aşı olduktan yaklaşık 19 gün sonra korona virüse yakalandığını duyurdu.
Öte yandan uzmanlar, aşının ikinci dozdan ortalama 10 gün sonra korumaya başladığını belirtmiş, bu süreden daha önce virüsle karşılaşanların enfeksiyona yakalanabileceğini duyurmuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI