anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Adı 'Fernando Çalımbay'

Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı oyuncusu Fernando, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirterek, "Bana şakadan tesislerde bazen 'Fernando Çalımbay' dedikleri de oluyor" dedi.
 Tarih: 14-01-2020 10:25:26   Güncelleme: 14-01-2020 10:27:26
Adı 'Fernando Çalımbay'

Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya'da hazırlanan ve buradaki çalışmalarını tamamlayan Demir Grup Sivasspor'da Brezilyalı futbolcu Fernando, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Ligde liderliği beklemediklerini söyleyen deneyimli forvet, "Bulunduğumuz noktayı hiçbirimiz beklemiyorduk, burada olmamız sürpriz. Şu an en yakın rakibimize 4 puan farkla 1'inci sıradayız. Şu an şampiyonluk konusunda bir şey söylemek istemiyorum çünkü çok güçlü rakiplerimiz var ve puanlar birbirine çok yakın" diye konuştu.

Ligde ikinci yarının daha zorlu geçeceğini dile getiren Fernando, "İkinci yarılar bütün liglerde her zaman zorlu geçer. Bütün takımlar kendini daha fazla ortaya koyup, daha fazla göstermeye çalışır" dedi.

"Hiçbir zaman Sivas kadar soğuk bir yerde oynamamıştım" diye sözlerini sürdüren Brezilyalı oyuncu, şunları ekledi:

"Daha önce Japonya'da oynamıştım. Japonya da ülkemden çok uzak bir yerdi. Bizim işimiz bu, gittiğimiz yere adapte olup kendimizi göstermek, işimizi yerine getirmek zorundayız. Sivas'ın soğuğuna rağmen yavaş yavaş alışmaya başladım."

Teknik direktör Rıza Çalımbay'a övgüler de bulunan Fernando, "Kendisi ile çok iyi bir ilişkimiz var, baba-oğul gibi diyebiliriz. Hatta bana şakadan tesislerde bazen 'Fernando Çalımbay' dedikleri de oluyor. Aramız çok iyi, hocamızla birlikte çok mutluyuz" dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI