Akşener’den ‘enter tuşu’yla mesaj

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, köy köy gezeceğim. Hangi enter tuşuna basarsanız basın, sizden büyük Allah var, millet var” dedi.
 Tarih: 18-02-2020 11:04:18
Akşener’den ‘enter tuşu’yla mesaj

 

Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) İYİ Parti Grubu’nda konuştu.

Fenerbahçeli taraftarlar ile Maliye Bakanı Berat Albayrak arasındaki gerilime değinerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi:

"Damat bey futbolu karıştırmakla meşgul. Gereksiz tartışmalara sebep oluyorsunuz. Trabzonspor da bizim, Fenerbahçe de bizim. Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın!"

TÜRKİYE’Yİ GEZECEK

"Biz sayın Erdoğan ve küçük ortağın çok sevdiği Türkiye'yi yoran gereksiz tartışmalardan uzak duracağız" diyerek, şunları dile getirdi:

"Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, köy köy gezeceğim. Hangi enter tuşuna basarsanız basın, sizden büyük Allah var, millet var. Kaldı ki ben 1997'yi yaşamış bir insanım dolayısıyla kim hangi düğmeye basıyorsa bassın önce Allah'a sonra millete sığınırsak bastığınız parmakların sonuçları ne olursa olsun biz yolumuza devam edeceğiz. "

HAYVAN HAKLARI

Meral Akşener ayrıca, "Hayvanların yaşam hakkını savunmak medeni dünyanın bir gereğidir. Hayvanlar acı çekiyor, bu acı tabloya son vermek bizim elimizde. Gücüm yettiğince mücadele ediyorum, etmeye de devam edeceğim” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI