CHP'li Önder Sav, İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü

Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü ve avukatların mağduriyetleri konusunda bir orta yol bulma çabasının oluştuğunu söyledi.
 Tarih: 23-06-2020 12:21:22
CHP'li Önder Sav, İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü

 

 

Baro seçim sisteminde yapılması düşünülen ve çoklu baroların getirilmesinin önünü açacak olan yasa değişikliğine tepkilerini göstermek amacıyla Ankara'ya sembolik yürüyüş başlatan Baro başkanları Ankara'ya dün ulaşmıştı.  Ancak Baro başkanları Ankara'nın girişinde polis engeliyle karşılaşmışlardı.

Ankara-Eskişehir yolu üzerinde Ankara Barosu ile buluşup Anıtkabir’e yürümek isteyen gruba “Valilik izni yok” gerekçesi ile izin verilmedi. Bunun üzerine oturma eylemi başlatan baro başkanlarının bekleyişi sürüyordu.

Oturma eylemi başlatan Baro başkanları'nın taleplerini Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve eski CHP Genel Sekreteri Öndev Sav, İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Manşet Haber'e açıklama yapan Önder Sav,  " İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek, mağduriyetinin ortadan kaldırılması ve bir formül bulunmasını istedi. Sav kendi önerisini de sundu. Sanırım bir orta yol bulunacak." dedi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI