anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

İDDİA - ‘Kılıçdaroğlu şok geçirdi!’

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatiline gittiğini duyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “şok geçirdiğini” iddia etti.
 Tarih: 31-01-2020 10:01:10
İDDİA - ‘Kılıçdaroğlu şok geçirdi!’

Deprem üzerine Elazığ’a giden Ekrem İmamoğlu, daha sonra ailesiyle birlikte, kış turizmi merkezlerinden Erzurum Palandöken’e geçmişti.

İmamoğlu'nun kayak yaptığı görüntüler, kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

Habertürk TV'de yayımlanan “Nedir, Ne değildir?” programında konuk olan Habertürk yazarı Sevilay Yılman da, İmamoğlu'nu eleştiren isimlerden biri oldu.

İmamoğlu'nun tatilinin CHP Genel Merkezi'ni rahatsız ettiğini belirten Yılman, "Şunu biliyorum. Ekrem Bey'in önce Elazığ'a gitmesi, ardından karayolu ile Erzurum'a geçmesi en başta Cumhuriyet Halk Partisi'nde, en başta Genel Merkez'de, en başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında büyük infiale neden oldu" ifadelerini kullandı.

Yılman, "Görüştüğün, konuştuğum CHP'li bütün kaynaklarım Kemal Bey'in şok geçirdiğini söylediler. Ayrıca Kemal Bey'in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey'e ulaşıp 'Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey'in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır' mesajını ilettiğinden eminim" dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI