anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Muharrem İnce hareketi başlatmak için Sivas'a gitti

Muharrem İnce Sivas'tan 'Memleket Hareketi'ni başlatacak. Muharrem İnce sabah oldukça erken saatlerde Sivas'a gitmek için İstanbul Havalimanı'na gitti. İnce, havalanına girmeden önce sorulara cevap verdi.
 Tarih: 04-09-2020 10:07:06   Güncelleme: 04-09-2020 10:33:06
Muharrem İnce hareketi başlatmak için Sivas'a gitti
 
"MEMLEKET HAREKETİ TÜRKİYE'NİN BEREKETİ OLACAK" 
 
CHP'li Muharrem İnce, Sivas'tan başlatacağı 'Memleket Hareketi' için, "Önce kendimizi korumalıyız. Herkese uyarılarım olacak bu yönde. Sosyal mesafeye, maske kuralına ve hijyene dikkat edeceğiz. Özetlersek memleket hareketi Türkiye'nin bereketi olacak" diye konuştu. 
 
"BENİM KAYGIM VE KORKUM YOK
 
Yalova'da Muharrem İnce hakkında bir parti üyesi Merkez Disiplin Kurulu'nda değerlendirilmesi için dilekçe vermişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapılan başvuru sonrası başlayan ihraç tartışmaları için, "Bir parti mensubumuz dilekçe vermiş. Öyle bir şey yok" demişti. Havalimanı'nda konuşan Muharrem İnce hakkındaki ihraç tartışmaları için, "Benim böyle kaygım ve korkum yok. Onları ben çoktan unuttum. Sadece bir kaygım ve bir korkum var o da ileride amca, ağabey, dede, Muharrem Bey 'ya memleket tutuşurken memleket kuşatılmışken sustun, bir kırmızı plakaya, bir grup başkan vekilliğine, milletvekilliğine razı oldun' demesinler. Çocuklar gelecekte benden bunun hesap sormasınlar yeter. Gerisinin hiç önemi yok" diye konuştu. 
 
İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU'NA: TEŞEKKÜR EDERİM
 
Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Memleket Hareketi ile ilgili 'itirazımız yok' değerlendirmesi için, "İtirazı olmaması durumuna teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.
  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI