Ünlülerden deprem paylaşımı

Elazığ'da dün akşam meydana gelen depremde çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından duydukları üzüntüyü dile getirdi.
 Tarih: 25-01-2020 15:12:07
Ünlülerden deprem paylaşımı

Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar, geride kalan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ekim ayında katıldığı bir canlı yayında Elazığ’da deprem olacağını söyleyen Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür’ün görüntülerini paylaşan Kırmızıgül, devamında şunları dile getirdi:

''Siz hala akademisyenleri, bilim adamlarını dinlemeyin. Kafanızın dikine gidin.  Her şeyi siz biliyorsunuz. Her konunun uzmanısınız. Hocalar, her hafta çocuklara anlatır gibi anlatıyorlar. Ama dinleyen yok. Depremler için önlem almayan siyasetçiler olası ölümlerden sorumludur.’'

Depreme dair paylaşımda bulunan diğer isimler şöyle:

Acun Ilıcalı: Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız sizinle…

Doğa Rutkay: Can kaybı sayısı gitgide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpamadım bile...Ne acı bir durumun içindeyiz.

Engin Altan Düzyatan: Elazığ’ da meydana gelen Malatya ve civar şehirleri de etkileyen deprem çok üzücü... Can kayıpları için Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar, dualarımız can kaybının artmaması için… Milletimizin başı sağ olsun.

Demet Akalın: Geçmiş olsun Elazığ! Biz ne yapabiliriz gerçekten çok üzücü ve çaresiz kalmak.

Mustafa Sandal: Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarımız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI