anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi tanıtıldı

Mercedes-Benz, merakla beklenen yeni E-Serisini Stuttgart’ta düzenlenen dijital basın lansmanı ile tanıttı.
 Tarih: 05-03-2020 17:02:32
Yeni Mercedes-Benz E-Serisi tanıtıldı

 

 Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni nesil E-Serisini Stuttgart’ta düzenlenen dijital basın lansmanıyla tanıtttı.

Otomobilde dikkat çeken ilk detay, bagaj kapağı ve tamponunun tamamen değişmiş olması. Ön kısımda yer alan motor ızgarası ve far gruplarının da makyajlanmasıyla beraber yepyeni bir görünüm kazanan yeni E-Serisi, iç dizaynı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

12.3 inç ve 10.25 inçlik ekranlar, aracın donanımına göre değişiklik gösterirken, arttırılmış gerçekliğe sahip navigasyon ve Linguatronic akıllı sesli komut sistemi standart olarak geliyor. Otomobil tutkunlarının en önem verdiği noktalardan birisi olan direksiyon simidi konusunda ise tamamen deri, ahşap deri ve spor olmak üzere üç farklı opsiyon sunuluyor.

Yenilenmiş 10. Nesil E-Serisi, güvenlik anlamında da birçok farklı özelliği bünyesinde barındırıyor. Eller direksiyonda denetimi, bunlardan sadece birisi. Bu denetim sistemi sayesinde sürücünün ellerinin direksiyonda olup olmadığı kontrol ediliyor. 

DISTRONIC aktif takip yardımcısı yol koşullarına göre hızı uyarlarken, aktif dur-kalk yardımcısı, aktif direksiyon yardımcısı,aktif kör nokta yardımcısı ve donanıma göre daha birçok özellik güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. Park paketi ile beraber otomobilde yer alan 360° kamera sistemi, yandan görünüm sağlıyor.

Merakla beklenen yeni otomobillerinde elektrikli motorlara geçişi hızlandıracak bir adım atan Mercedes, dizel ve benzinli seçeneklerinde sırasıyla 118-243 kW ve 115-270 kW arasında değişen alternatif motor seçeneklerini kullanıcısına sunuyor. Böylelikle benzinli araçlar için 15 kW’a kadar (20 bg) ek güç sağlanırken, araç 180 Nm daha fazla tork üretiyor.

  Editör: edit2
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BİLİM-TEKNİK Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI