anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Cevher: Ayarım yok

Arabesk ve pop şarkılarına kattığı farklı ve özgün yorumlarıyla dikkati çeken şarkıcı Cevher Cevher (39), "Benim ayarım yoktur. Ya çok severim ya hiç sevmem. Ya tam yaparım ya da hiç yapmam" dedi.
 Tarih: 29-01-2020 09:05:53
Cevher: Ayarım yok

Türkiye'nin değişik illerinde sayısız konser veren şarkıcı Cevher Cevher, konser için geldiği Antalya'da hem iş hem de tatil yaptı.

Annesiyle bir otelde zaman geçiren şarkıcı, akşam da sahne aldığı mekanda hayranlarını eğlendirdi.

Konser programları nedeniyle 2018 yılında 266 bin kilometre yol katettiğini, 2019'da ise bu rakamın 350 bin kilometreye çıktığını belirten Cevher, "Türkiye'nin 50 şehrinde aktif olarak sahneye çıkıyorum" dedi.

İşindeki detaycılığının kimi zaman limitlerin üzerinde olduğunu ancak dayanamayarak yine de detaylarla uğraştığını aktaran Cevher, "Benim orta ayarım yoktur. Ya çok severim ya hiç sevmem. Ya tam yaparım ya da hiç yapmam" diye konuştu.

Sosyal medyayı ve dijital mecraları iyi kullanan Cevher'in Youtube üzerinde oluşturduğu kanalında paylaştığı şarkılar 2 milyon saat dinlendi ve 43 milyon izlenme yakaladı.

Sosyal medyada 86 bin takipçisi bulunan şarkıcı, belirli günlerde Youtube kanalı üzerinden canlı yayın yaparak hayranlarıyla direkt iletişim kuruyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI