anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Erdoğan’a rakip oldu

Eski milletvekili Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday olacağını açıkladı.
 Tarih: 24-01-2020 12:22:46   Güncelleme: 24-01-2020 12:34:46
Erdoğan’a rakip oldu

Sinan Oğan, CTT TV'de Korcan Karar ile ''60 Dakika'' programında soruları yanıtladı.

Oğan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın muhtemel rakipleri kimler olabilir?” sorusuna, "Seçimler eğer zamanında yapılacaksa şu an muhtemel rakiplerinden birisiyle konuşuyorsunuz. Onu söyleyebilirim'’ yanıtını verdi.

Oğan, "Türkiye'de nüfusun önemli bir kısmı genç nüfustan oluşuyor. Türk halkının büyük bir kısmı milliyetçi duygularla yoğrulmuş. Dünyada iki önemli rüzgar var. Biri genç liderleri dünya artık iş başına getiriyor. İnsanlar artık koşturan, koşan, çalışan, dünyayı okuyabilen genç lider istiyor. İkincisi artık milliyetçi, vatanını milletini seven liderlere ihtiyaç var’’ şeklinde konuştu.

Sinan Oğan, ''O sebeple bu şartları kendisinde gören bir siyasetçi olarak Türkiye'yi yönetme sevdasında olan bir siyasetçi olarak elbette ki bu hakkı kendimizde görüyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı sürdürüyoruz. Ve inşallah günü zamanı geldiğinde de bunu hep beraber göreceğiz. Arkamda Türk milleti ve Türk milliyetçileri” ifadelerini kullandı.

“MHP benim baba ocağımdır” diyen Oğan, birgün MHP’nin yönetimine geçerek, Türk milliyetçilerini de yönetmek istediğini sözlerine ekledi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI