anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Türkiye Değişim Partisi'nden sokak hayvanlarına destek

Türkiye Değişim Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Kaya ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Serhat Tusun, üstlendikleri sorumluluk projelerinde sokaktaki can dostlarımızı unutmadı.
 Tarih: 02-02-2021 18:57:26   Güncelleme: 02-02-2021 19:05:26
Türkiye Değişim Partisi'nden sokak hayvanlarına destek

 

Başkent’in birçok noktasına bizzat yerleştirdikleri mama kapları ile pek çok farklı noktada sokak hayvanlarına ulaştıklarını söyleyen TDP Ankara İl Başkanı Deniz Kaya yaptığı açıklamada: “Sokak hayvanları, hepimizin sorumluluğudur. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, değişimin şart olduğunu ısrarla vurguluyoruz. Değişim şart diyoruz. Asıl değişimi parti kurarak başlatan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün de belirttiği gibi: biz herkesi, her derdi, her sıkıntıyı kucaklıyoruz, her sıkıntıya çözüm arıyor bunun için de durmaksızın çalışıyoruz. Biz halka dokunuyoruz. Kadın ve gençlik kollarımız ve diğer tüm çalışma arkadaşlarımızla bu şehrin tüm sokaklarını dolaşıyor esnafımızla ayrı, sivil toplum kuruluşlarımızla ayrı halkımızla ayrı ayrı görüşüyor, sorunlarını yerinde tespit ederek kalıcı çözüm yolları sunabilmek adına yoğun mesai harcıyoruz.” şeklinde konuştu.


“İçinde bulunduğumuz zorlu kış şartlarında sokakta yiyecek arayan can dostlarımızın üzerimizde çok büyük hakkı olduğuna inanıyoruz.” diyen TDP Ankara İl Başkanı Kaya sözlerine “Hayvan haklarına dikkat çekmek için hayata geçirdiğimiz projenin çok ses getirdiğini hep birlikte gördük. Biz değişim için yola çıktık ve Ankara İl Teşkilatı olarak Türkiye’nin değişimine katkı sağlayacak olan partimize ve gücümüze inanıyoruz. Türkiye Değişim Partisi, her alanda örnek teşkil edecek projelerini yurttaşlarımıza seve seve sunmaya devam edecektir.” şeklinde devam etti.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI