anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

E-5’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

E-5 karayolu Güzelyurt Metrobüs Durağı mevkiinde servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada servisteki 9 kişiden 8’i hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 Tarih: 13-03-2021 12:19:03
E-5’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

 

 Kaza nedeniyle Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araç sürücülerinin tartışması da kameralara yansıdı.
Kaza saat 07.00’da Esenyurt İlçesi OSB Mahallesi Güzelyurt Mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Sinan Ceyhan idaresindeki servis minibüsü sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 81 DY 142 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle servis içinde bulunan 9 kişiden 8’i hafif şekilde yaralandı.
8 kişi hafif yaralandı, trafik yoğunlaştı
Kazanın olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulanslar ile yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza etkisiyle E-5 Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
Kaza yapan sürücüler birbiri ile tartıştı
Kazaya karışan araç sürücüleri daha sonra birbirleri ile tartışmaya başladı. Araç sürücülerinin tartışması da kameralara yansıdı. Meydana gelen kaza ile ilgili çalışma başlatıldı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI