anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Elazığ'dan Azerbaycan'a destek eylemi

ELAZIĞ'da, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Azerbaycan'ın Ermenistan'a yönelik sürdürdüğü operasyona kent merkezinde düzenlenen konvoyla destek mesajı verildi.
 Tarih: 08-10-2020 23:20:38
Elazığ'dan Azerbaycan'a destek eylemi

 

Ahmet ÇÖTELİ- Serhat ÖZDEMİR/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ'da, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla  Azerbaycan'ın Ermenistan'a yönelik sürdürdüğü operasyona kent merkezinde düzenlenen konvoyla destek mesajı verildi.

Elazığ'da bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşları, Azerbaycan'a destek için eylem düzenledi. İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde bir araya gelenler İstasyon, Gazi, Zübeyde Hanım ve Malatya caddelerinde oluşturdukları konvoyla Azerbaycan'ın Ermenistan'a yönelik sürdürdüğü operasyona desteklerini yansıttı. 

İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç, düzenledikleri eylemle hassasiyet oluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Bizler her zaman olduğu gibi mazlumun yanında olma düsturuyla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla bugün araç konvoyu tertiplemekteyiz. Araç konvoyumuz inşallah Elazığ'daki hemşerilerimizin olaya dikkatini çekmek amacıyla bir güzergah boyunca takip edecek ve bu süreç içerisinde Elazığlı hemşerilerimizin gündemine bir şekilde bu meseleyi tekrar getirmeye ve hassasiyet oluşturmaya çalışacağız inşallah" dedi. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI