anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Derbinin şifresi '23'

Süper Lig'in 23'üncü haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak.
 Tarih: 21-02-2020 14:08:52
Derbinin şifresi '23'

 

 Dev karşılaşma 23 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin istatistiklerinde 23 rakamı ön plana çıkıyor.

Pazar günkü Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, Süper Lig'in 23'üncü haftasında ve Şubat ayının 23'üncü gününde oynanacak.

23'ÜNCÜ ŞAMPİYONLUK

Süper Lig'de 22 şampiyonluğu bulunan Galatasaray, bu sene sonunda mutlu sona ulaşması halinde kulüp tarihinin 23'üncü şampiyonluğunu yaşamış olacak.

Sarı-kırmızılılar, son olarak 22 Aralık 1999 tarihinde oynanan lig maçında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılılar, pazar günü oynanacak derbide Kadıköy'deki 23'üncü lig müsabakasından galibiyetle ayrılan taraf olmaya çalışacak.

MUSLERA 23'ÜNCÜ KEZ

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Pazar günkü derbi karşılaşmasında sarı-kırmızılı forma ile 23'üncü kez Fenerbahçe karşısına çıkacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, pazar günü oynanacak Galatasaray derbisini sarı-lacivertlilerin kaybetmesi halinde Fenerbahçe kariyerindeki 23'üncü yenilgisini yaşamış olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, pazar günkü Fenerbahçe derbisinde takımı ile birlikte 23'üncü derbi zaferini hedefliyor.

FENERBAHÇE 23 PUAN ALDI

Süper Lig'de 38 puan ile 6'ncı sırada yer alan Fenerbahçe, bu haftaya dek sahasında oynadığı 10 karşılaşmada toplam 23 puan topladı. Sarı-lacivertliler, söz konusu 10 karşılaşmada 7 kez galip ayrılan taraf olurken, 1 defa yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, 2 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

ATTIĞI VE YEDİĞİ GOL TOPLAMI '23'

Süper Lig'de geride kalan 22 haftada 3'üncü sırada yer alan Galatasaray'ın deplasmanda attığı ve yediği gollerin toplamında da '23' rakamı dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, 23'üncü hafta itibariyle deplasmandaki 10 karşılaşmada rakip kalelere 14 gol gönderirken, kalesinde ise 9 gol gördü.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI