anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Ünlü mankene suç duyurusu

Manken Tuğçe Kazaz hakkında, “Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret”ten suç duyurusunda bulunuldu.
 Tarih: 12-01-2020 10:44:19   Güncelleme: 12-01-2020 10:51:19
Ünlü mankene suç duyurusu

Tuğçe Kazaz’ın Youtube’ta yayımlanan bir videoda, “Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan Allah ile arasına mesafe koyar” sözü yargıya taşındı.

Avukat Turgay Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden Tuğçe Kazaz hakkında, “5816 sayılı kanuna muhalefet, halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Özcan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

‘‘Tuğçe Kazaz hakkında suç duyurusunda bulundum. Dava sonucunda da haklılığım kabul gördüğünde, Tuğçe’den alacağımız avukatlık ücreti ile Sosyal sorumluluk adına SOKAK HAYVANLARINA YARDIMDA BULUNMAYA KARAR VERDİM!! (Sonucunu buradan paylaşacağım.)’’

Avukat Turgay Özcan’ın, Tuğçe Kazaz’ın din değiştirerek gündeme geldiğini belirttiği dilekçesi şu şekilde:

‘‘Son dönemde ise Atatürk ve onun hatırası üzerinden sansasyonel beyanlarda bulunarak gündeme geleme çabasındadır. Şüpheli cumhuriyetin değerlerini ayaklar altına almış, çağdaş yaşamı ahlaksızlık olarak nitelemiştir.

Ne Kemalizm bir dindir, ne de Atatürk ilah. Kazaz beyanlarıyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği ve Atatürk’ün manevi hatırasına sistemli olarak hakaret ettiği ortadadır.

Atatürk’ü İslam düşmanı olarak niteleyerek insanların dini duygularını da istismar eden şüpheli bundan faydalanarak Atatürk karşıtlığını körüklemeye çalışmaktadır. Bu nedenle şikayette bulunmak zaruri olmuştur.’’

TUĞÇE KAZAZ NE DEMİŞTİ?

Din değiştirmesiyle gündeme gelen manken, geçtiğimiz günlerde ise Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

Bu sefer de Youtube videosunda Mustafa Kemal Atatürk hakkında şu ifadeleri kullandı:

‘‘Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan Allah ile arasına mesafe koyar. Cumhuriyet’le birlikte Osmanlı’dan kalan miras ortadan kaldırıldı. Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi.’’

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI