anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Beşiktaş transferi 2 isimle kapattı

Süper Lig’in ikinci yarısı için golcü arayışı içinde olan Beşiktaş, bu eksiğini Cenk Tosun transferiyle tamamladı. Siyah-beyazlılar, Eskişehirspor’un gelecek vadeden sağ beki Bilal Ceylan’ı da kadrosuna kattı.
 Tarih: 02-02-2021 11:29:23
Beşiktaş transferi 2 isimle kapattı

 

Süper Lig’in ilk yarısını lider bitiren Beşiktaş, ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor’a sahasında kaybederken, liderlik koltuğunu da Fenerbahçe’ye devretti. Ligin ikinci yarısı için özellikle forvet ve sağ bek transferine yoğunlaşan siyah-beyazlılar, iki mevkiye de takviye yaptı. Hücum hattında Aboubakar’a alternatif bir isim arayan Kara Kartal, Mandzukic ve Hulk’u listesine alırken, 2 oyuncunun transferinde başarılı olamamıştı. Siyah-beyazlılar daha sonra Everton forması giyen milli yıldız Cenk Tosun’u kiraladı. Beşiktaş’a geri dönen golcü oyuncu, ligin ikinci yarısında Aboubakar ile birlikte Kartal’ın gol ayağı olacak. Kartal’ın bir diğer transferi ise Eskişehirspor’un genç yıldızı Bilal Ceylan oldu. Sağ bek bölgesinde Rosier’e alternatif bir isim arayan Beşiktaş, aynı zamanda geleceğe yatırım yaparak 17 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattı.

KADRO DIŞI İSİMLERDEN SADECE DOUGLAS KALDI
Transfer yapabilmek için limit açmak zorunda olan Beşiktaş, eldeki oyunculardan bazılarıyla yollarını ayırdı. Sezon başında kadro dışı bırakılan Isimat Mirin’in sözleşmesini fesheden siyah-beyazlılar, kadro dışı kalan bir diğer oyuncusu Jeremain Lens’i de Karagümrük’e kiralık olarak gönderdi. Lisansı çıkarılmayan Tyler Boyd ise Sivasspor’a gitti. Genç golcüsü Güven Yalçın’ı satın alma opsiyonuyla İtalya Serie B ekiplerinden Lecce’ye kiralayan Beşiktaş, Oğuzhan Akgün, Kartal Kayra Yılmaz, Erdoğan Kaya, Atamer Bilgin ve Atakan Üner’i de gelişim göstermeleri için farklı kulüplere kiraladı. Devre arasında takımdan ayrılması için birçok görüşme yapılan Douglas ise, kendisine gelen teklifleri değerlendirmedi. Bu futbolcu, ligin ikinci yarısında da kadro dışı olarak çalışmalarını takımdan ayrı şekilde sürdürecek.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI