anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

BABACAN’DAN MESAJ - ‘Yeni parti en kısa zamanda…’

Ali Babacan’ın ekibinden, “En kısa sürede partimiz, kadromuz çözümlerimizle vatandaşlarımızın huzurunda olacağız” mesajı verildi.
 Tarih: 30-01-2020 16:18:09
BABACAN’DAN MESAJ - ‘Yeni parti en kısa zamanda…’

Ali Babacan'ın çalışma ofisinden yapılan yazılı açıklamada, hazırlık çalışmalarının amacının, ülkenin gereksinim ve sorunlarının doğru saptanması, çözüm üretecek kadroların ve politikaların oluşturulması olduğu kaydedildi.

Açıklamada, özetle şu görüşlere yer verildi:

“Demokrasi tarihimizde belki de ilk defa bu kadar geniş bir tabanın fikirleri ile katkı verdiği bir siyasi hareket oluşmaktadır.

"Parti hazırlıklarımıza yönelik yüksek ilgi ve sabırsızlığın, toplumumuzdaki ihtiyaçtan kaynaklandığının farkındayız. Çalışmalarımız, yola çıkarken ortaya koyduğumuz vizyon ve perspektif içinde, artan bir heyecanla ilerlemektedir. En kısa sürede partimiz, kadromuz ve çözümlerimizle vatandaşlarımızın huzurunda olacağız. Herkesin içi rahat olsun.”

Babacan, yılbaşından önce katıldığı bir televizyon programında, 2019 yılı sonuna kadar partisini kurmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

Ancak görüşmelerin devam ettiği gerekçesiyle yeni yılın ilk günlerinde partinin kurulabileceği yorumları yapılmıştı. Sürecin uzaması nedeniyle, Babacan'a yakın kaynaklar doğrulamasa da, parti kuruluşunu ertelediği ya da vazgeçtiği yorumları yapılmaya başlanmıştı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI