anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Gaziantep Valiliği: 1 er şehit

Suriye'nin İdlib kentinde, Esad rejimi tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan tankçı sözleşmeli er Mecit Demir'in (25) acı haberi ailesine ulaştı.
 Tarih: 22-02-2020 17:50:06   Güncelleme: 22-02-2020 18:21:06
Gaziantep Valiliği: 1 er şehit


İdlib'de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına, Suriye Ordusu unsurları tarafından bombalı saldırı gerçekleştirildi. 

Saldırıda hayatını kaybeden tankçı sözleşmeli er Mecit Demir’in aile yakınları ve komşular eve taziye ziyaretinde bulundu. 

Demir’in cenazesinin, düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu hemşehrimiz Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir şehit olmuştur. Șehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

MSB’DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) Twitter adresinden yapılan açıklamada ise, “Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan TSK unsurlarına rejim tarafından yapılan tank atışları sonucunda bir askerin yaralandığı ve hastaneye sevkedildiği sırada şehit olduğu” belirtildi.

Açıklamada daha sonra şunlar kaydedildi:

"Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Alçak saldırı sonrası bölgede tespit edilen 21 rejim hedefi derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI