anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

İdlip’te 9 şehit

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib’de dokuz askerin hayatını kaybettiğini, içlerinde durumu ağır olan yaralılar olduğunu açıkladı.
 Tarih: 27-02-2020 23:27:22   Güncelleme: 28-02-2020 07:13:22
İdlip’te 9 şehit

 

Suriye’de Türk birliğinin Rus uçaklarıyla vurulduğu ve şehitler olduğu haberleri konusunda resmî bir açıklama yapılmamasına rağmen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Beştepe’de acil toplantı yaparken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kurmaylarıyla değerlendirme yapmak üzere parti genel merkezine geçti.

Alınan bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı'nda bölgeden gelen ilk bilgiler konusunda değerlendirme yapıldı.

Bakanlıkta yapılan değerlendirmenin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de bakanlık yetkilileri, bazı bakanlar ve güvenlik bürokrasisiyle acil toplantı yaptı ancak toplantıyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Suriye sınırındaki Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çok sayıda yaralı getirildiği hastane çevresi koruma altına alındığı bilgisine ulaşıldı.

VALİDEN AÇIKLA

Hatay Valisi Doğan, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" dedi. 

Doğan, ağır yaralı askerlerin olduğunu, yaralıların hastanelerde tedaviye alındığını, kan ihtiyacının olmadığını söyledi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI