anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Apple 28 yıl sonra orada

Teknoloji devi Apple, tam 28 yıl aradan sonra ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'na (CES) katılacağını açıkladı. Şirketin kıdemli gizlilik yöneticisi Jane Horvath, 7 Ocak'ta tüketici gizlilik panelinde bir konuşma yapacak.
 Tarih: 06-01-2020 12:37:50
Apple 28 yıl sonra orada

HABER MERKEZİ

Apple, Tüketici Elektroniği Fuarı’na (CES) en son katıldığında takvim yapraklı 1992 yılını gösteriyordu. Aradan geçen süre zarfında bir kez dahi fuara katılmayan ABD’li teknoloji devi, tam 28 yıl sonra bu inadından vazgeçmiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta Digitaltrends’in sayfalarına taşıdığı raporlarda, Apple’ın kıdemli gizlilik yöneticisi Jane Horvath’ın 7 Ocak’ta, yani açılış gününde bir tüketici gizlilik panelinde konuşacağını belirtmişti. Raporu doğrulayan Cupertinolu firma, CES’te boy gösterecek diğer teknoloji devlerine katılacak.

Horvath’ın katılacağı panelde, Federal Ticaret Komisyonu'ndan (FCC) yetkililer, Facebook Procter ve Gamble yöneticileri de olacak. Buna ek olarak Apple, CES 2020’de HomeKit akıllı ev platformunu da günyüzüne çıkaracak.

Apple, son olarak 1992 yılında Chicago'da düzenlenen CES’e katılmıştı. Şirketin o zamanki CEO'su John Sculley Newton, bu dev teknoloji zirvesinde bir dizi yeni ürün tanıtmıştı. O zamanlar 16 senelik bir şirket olan Apple, bugün dünyanın en değerli şirketlerinden biri olarak CES’e geri dönüyor.

Açılış konuşmacıları arasında ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ın da olduğu CES 2020, 7-10 Ocak tarihleri arasında Las Vegas, Nevada'da gerçekleşecek. (Ajanslar)

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BİLİM-TEKNİK Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI