anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Rabia Kaçmaz'dan avukat savunmasına tepki

Sanığın kadın avukatı, “Olay iki sevgilinin kavgasıyla başlamıştır. O an gelişmiş bir olaydır. Olayın öncesinde bir planlama yoktur" dedi.
 Tarih: 03-03-2020 15:12:35   Güncelleme: 03-03-2020 21:20:35
Rabia Kaçmaz'dan avukat savunmasına tepki

 

Mağdur Rabia Kaçmaz ise “Ne kavgası. Plastik kelepçeler, bantlar… Bunların hepsi yalan mı? Kadın olacaksın bir de. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti" şeklinde cevap verdi.

 Avcılar'da  kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'ın boğazını falçatayla keserek tecavüz etmeye çalışan ardından öldüğünü düşünerek yol kenarına bırakan ve üzerinden arabayla geçen Emre Çiçek'in yargılandığı dava görüldü.

DHA'dan alınan bılgıye göre, Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya tutuklu sanık Emre Çiçek getirilirken mağdur Rabia Kaçmaz ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme başkanı, Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi'nce sanık hakkında gönderilen raporda, sanık Çiçek'in atılı suça karşı ceza sorumluluğunun tam olduğuna dair raporu okudu. Mağdur Kaçmaz'ın avukatı, Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor hakkında “Rapora katılıyoruz. Sanığın cezai ehliyeti olduğu belirtilmektedir" dedi.

Sanık avukatı ise “Ceza ehliyeti bakımından rapora diyeceğimiz bir şey yoktur. Biz olay anında sanığın aldığı ilaçlar ve psikolojisinin bozukluğu nedeniyle bu şekilde beyanda bulunmuştuk" şeklinde konuştu.

Sanık avukatı savunmasında “Olay iki sevgilinin kavgasıyla başlamıştır. O an gelişmiş bir olaydır. Olayın öncesinde bir planlama yoktur." dedi. Olayın mağduru Rabia Kaçmaz ise “Ne kavgası.. Plastik kelepçeler, bantlar… Bunların hepsi yalan mı? Kadın olacaksın bir de. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti. Ben her gün bunlarla yatıyorum, kalkıyorum" şeklinde cevap verdi.

Ara kararını açıklayan heyet, sanık Emre Çiçek'in tutukluluk halinin devamına karar vererek eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. 

Duruşmanın ardından avukatıyla birlikte basın açıklaması yapan Kaçmaz, “Duruşma her zamanki gibi skandal. Olayın anlık gelişmediğini bildikleri halde sanıkların avukatlarının kalkıp bu durumu inkar etmeleri ve sanığı olumlu yönde etkilemeleri beni çok üzüyor. Ben bir an önce faillerin gereken cezayı almasını istiyorum" dedi.

İddianamede olayın Avcılar'da 5 Şubat 2019 tarihinde meydana geldiği belirtiliyor. Adli Tıp Kurumu hazırladığı raporunda, Rabia Kaçmaz'ın hayati tehlike geçirdiğinin saptandığını, vücudunun birçok bölge ve noktasında çok sayıda kesici alet yarası olduğu ifade edildi. İddianamede Emre Çiçek'in "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs" ve "Nitelikli cinsel saldırı" suçlarından 23 yıldan 30 yıla, Yunus Kıldır'ın ise "Suçu bildirmeme" suçundan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.

  Editör: edit2
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI