anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kadir İnanır: 'Ayıp ettik' diyecekler

Eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ‘'Devran'’ isimli kitabından uyarlanan tiyatro oyununa gittiği için eleştirilerin hedefi olan sanatçı Kadir İnanır, "Herkes bir gün vicdanıyla baş başa kalacak ve 'Kadir Abi'ye ayıp ettik' diyecekler" dedi.
 Tarih: 05-02-2020 11:59:59
Kadir İnanır: 'Ayıp ettik' diyecekler

Barış talebini yineleyen Türk sinemasının usta sanatçılarından Kadir İnanır, "Yaşadığımız bütün sıkıntıları ortadan kaldırmak için verilen mücadelede ben ön sıralarda olacağım, siz de beni korumakla yükümlüsünüz. Çünkü beni yıpratmak hem kolay değil, hem de kimsenin işine gelmez” diye konuştu. 

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre, önceki gün gittiği bir AVM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadir İnanır, şunları söyledi: 

"Benim bir tek isteğim var, her şey bu ülkede çok güzel olsun, herkes birbirini çok sevsin, saysın. Dünyanın en güzel ülkesinde beraber, mutlu bir biçimde yaşayacağız. Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir, bu güzel vatanımızdır."

Sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt veren İnanır, "Olsun, onlar olur. Herkes aynı görüşte olursak hayatın tadı olmaz. Ama ben şunu iddia ediyorum benim aleyhime söyleyen herkes bir gün vicdanıyla baş başa kalacak ve 'Kadir Abi'ye ayıp ettik' diyecekler" ifadesini kullandı.

İnanır, siyasete girme gibi bir durumunun olmadığını belirterek, "Şimdiye kadar yapsam beş yüz kere siyasete girerdim. Konuya siyaset üstü bakıyorum. Benim derdim bu memlekete barış gelsin sonra işime döneyim" şeklinde konuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI