anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Akşener’den anket sonucu: % 65

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tutmadığını dile getirdi.
 Tarih: 14-02-2020 19:16:01
Akşener’den anket sonucu: % 65

 

Meral Akşener, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Bursa'da soruları cevapladı.

Anketlerden çıkan sonuca göre halkın yüzde 65’inin parlamenter demokrasiye dönülmesini istediğini duyuran Akşener, “Sayın Erdoğan için de hayırlı olmadı. Biz fabrika ayarlarına dönmek zorundayız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı, partisinden peşpeşe gelen istifaları değerlendirirken, Akşener dün istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal hakkında şunları söyledi:

“Tuğba Hanım'ın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde bir ters düşme neticesinde olduğu. İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle, istifa edeceğine dair konuşma yapmadı"

Akşener, “Bir milletvekili arkadaşımız MHP'ye geçti. Bir milletvekili arkadaşımız bağımsız kaldı. Bizden seçilmiş bir milletvekili arkadaşımız da AK Parti'ye geçti" dedi. 

Meral Akşener, “Türkiye'nin çıkarını düşünerek 31 Mart seçimlerine girdiklerini belirten Akşener, "En çok üzerinde durduğum Bursa, Balıkesir ve İstanbul'du. Bursa'nın alınabilmesi için oy istemek için 10 ilçeyi tek tek dolaştım. Sonuç olarak Bursa da kaybedildi” diye konuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI