anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Transfer kralı: Ankaragücü

Devre arası transfer döneminde kadrolarını yenileyen futbol kulüplerinde yaşanan gelişmeler spor medyasını hareketlendirdi.
 Tarih: 12-02-2020 13:13:50
Transfer kralı: Ankaragücü

Medya Takip Merkezi (MTM)’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı medya raporuna göre futbol gündeminde yer alan konular belirlendi. 

4 - 31 Ocak arasında gerçekleşen ara transfger döneminde  dört büyükler başta olmak üzere Süper Lig ekipleri birçok oyuncuya imza attırırken, birçok oyuncuyla da yollarını ayırdı. 

Kadrosuna 15 oyuncu birden katan MKE Ankaragücü ara transfer döneminin en çok transfer gerçekleştiren takımı oldu.

Trabzonspor 5, Sivasspor ve Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 futbolcuyu bünyesine aldı.

FENERBAHÇE MEDYADA LİDER

2019’u en çok konuşulan takım olarak noktalayan Galatasaray’ı 2020’nin ilk ayında geride bırakan Fenerbahçe, 83 bin 993 haber ile birinci sırada yer aldı. Ocak ayında bütün mesaisini ara transfere harcayan Fenerbahçe, öncelikle stoper ve sol bek transferi için kolları sıvadı. 

Bu doğrultuda Simon Falette’yi transfer eden Fenerbahçe’ye TFF Limit Aşımı engeli geldi. Uzun süre Faletti’nin lisansını çıkaramayan sarı lacivertli yönetim, sol bek transferini ise gerçekleştiremedi. 

En çok konuşulan takımlar listesinde Fenerbahçe’yi sırasıyla ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor izledi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI