anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

11 oyunda 15 bin seyirci

Amedus isimli tiyatro oyunu 11 oyununda 15 bin seyirciye ulaştı.
 Tarih: 28-02-2020 15:23:10
11 oyunda 15 bin seyirci

 

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen ve seyirci tarafından büyük ilgi gören “Amadeus”, ilk 11 oyunda yaklaşık 15 bin seyirciye ulaştı. 

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı oyun, ilk gösteriminden itibaren kapalı gişe olarak sahnelenmeye devam ediyor.

Biletleri aylar öncesinden tükenen ve sanatseverlerin bilet bulmakta zorlandığı “Amadeus” oyunu oyuncuları, seyircinin gösterdiği ilgiden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Sahne önünde 35, sahne arkasında da 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev kadrosuyla, Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken,  oyuncuların makyajlarını  Neriman Eröz yapıyor.

Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Okan Bayülgen (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Özlem Öçalmaz’ın (Costanze) paylaştığı oyun, 18. Yüzyılda Viyana'da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin çatışmasını ele alıyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI