Suriye Ordusu tarafından terör örgütü YPG/SDG’ye Halep’ten çekilmesi için verilen süre saat 09.00 itibarıyla sona erdi.
HALEP MERKEZİNDE KRİTİK MAHALLELER KONTROL ALTINDA
Saha kaynaklarından alınan bilgilere göre, Suriye ordusu birlikleri Halep kent merkezinde YPG/SDG’nin işgali altında bulunan Beni Zeyd Mahallesi ile Eşrefiyye’de büyük ölçüde kontrol sağladı. Bölgelerde güvenlik önlemleri artırıldı.
ATEŞKES GECE SAATLERİNDE UYGULANDI
Suriye Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, terör örgütünün kentten ayrılması amacıyla gece saat 03.00 ile 09.00 arasında süre tanındığı ve bu zaman diliminde ateşkes uygulandığı bildirildi.
SÜRENİN DOLMASIYLA SAHADAKİ GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR
Bakanlık açıklamasında, verilen sürenin sona ermesiyle birlikte sahadaki gelişmelerin yakından izlendiği ve kent merkezinde güvenliğin sağlanmasına yönelik adımların sürdürüleceği ifade edildi.
Kaynak: Haber Merkezi