Harry Potter alkolik yaptı

Ünlü oyuncu Daniel Radcliffe, alkol probleminin J.K. Rowling’in kaleme aldığı Harry Potter serisinden sonra başladığını ifade etti.
 Tarih: 16-03-2020 13:38:48
Harry Potter alkolik yaptı

 

Independent Türkçe'de yer alan habere göre ünlü oyuncu Daniel Radcliffe bu hafta BBC'nin radyo programı Desert Island Discs'e konuk olarak kendisi hakkında cesur açıklamalarda bulundu

The Sunday Times'ın haberine göre, 11 yaşındaki büyücüyü oynayan Radcliffe, 10'lu yaşlarından itibaren ciddi düzeyde alkol tüketmeye başlamıştı.

Radcliffe, daha sonra ne yapacağını bilememe korkusunun 8 filmlik serinin sonlarına doğru daha da kötü bir hal aldığını ifade etti.

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BİR YÖNTEMDİ"

Mirror'ın aktardığına göre dikkatlerin üzerine toplanmasıyla nasıl baş ettiğine dair soruyaysa, “Başlarda kötü düşünüyordum. Dışarı çıkıp sarhoş olduğumda bir anda dikkati üstüme çektiğimi fark ediyordum. Bu herhangi birinin sarhoş olması değildi çünkü. Bu durum tam da ‘Bakın Harry Potter barda sarhoş olmuş' tepkisindeki gibiydi” ifadelerini kullandı.

Bu durumda hissettiği şeyleri sevmediğin, baş etmek içinse daha fazla alkol tükettiğini söyleyen Radcliffe, ‘‘Potter'ın sonlarına doğru ve bittikten sonra çok fazla alkol tüketmeye başladım. Daha sonra ne yapacağımı bilmediğim için paniklemiştim’’ dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI