Yazar ve oyuncu İclal Aydın, tek kişilik yeni tiyatro oyunu “Ama Değil, Rağmen” ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Aydın’ın tiyatro, öykü, şiir, müzik ve plastik sanatları bir araya getirdiği yapıtı, kasım ve aralık aylarında 12 farklı ilde sahnelenecek. Oyun; Doğu Anadolu’dan Kapadokya’ya, Ege’den Ankara’ya ve İstanbul’a uzanan bir Türkiye yolculuğunu seyirciye aktarıyor.
BABAANNE VE TORUN ARASINDA BİR TÜRKİYE HİKAYESİ
“Ama Değil, Rağmen”, “doğduğu yerde ölen bir babaanne” ile “durduğu yerde duramayan bir torun”un hikâyesini anlatıyor. İclal Aydın, oyun boyunca geçmişle bugünü harmanlayarak Türkiye’nin değişen toplumsal yapısını, kadın dayanışmasını ve içsel yolculukları sahneye taşıyor.
KASIM VE ARALIK TUR PROGRAMI
Oyun, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Giresun, Rize, Samsun, Sivas ve Trabzon illerinde sahnelenecek.
Kaynak:İHA